China Girls

2010.08.18. 19:41

Sokan abban a tévedésben élnek, hogy a japán lányok a legszebbek Ázsiában. Hozzáteszik ehhez azért azt is, hogy annak ellenére, hogy többnyire donga lábúak. Ami igaz az igaz Dél-Kelet Ázsiában csak a japán és kínai esetleg dél-koreai lányok azok akik az európai szemnek is harmónikusnak tünnek. A thai, maláj, indonéz vagy vietnámi lányok arcán van egy számunkra férfiasnak tűnő jelleg amitől nekem szubjektíve - és gondolom sokan gondolhatják még így, kevésbé szépek.

Az én megfigyelésem és ízlésem szerint viszont egyértelműen a kínai lányok a legszebbek. Ráadásul még egy donga labút sem láttam közöttük, pedig aztán itt igazán kis méretü rövidnadrágokban járnak a lányok, ami sokat mutat a lábukból és amiből kilógna az egész fenekük, ha lenne nekik. Szinte mindegyiküknek gyönyörű kecses keze es lábfeje van, ami egy drabális európai nőre többnyire nem jellemző.

Ázsiai vonás a rendkívül puha és finom bőrük, ehhez hozzájárul, hogy a napbarnította (ezért ráncosabb) bőr továbbra is szegénysegre utal mivel a földművelőkre emlékezteti az embereket, éppen ezért aki teheti tartózkodik a napsugárzástól. Általános, hogy napsütésben többen járkálnak esernyővel mint zuhogó esőben. Kina északi részén élők genetikailag magasabbak, a déliek alacsonyabbak. A magyar kínai piacon és büfékben dolgozó lányok főleg Guangdong tartományból származnak délről, ezért alacsonyak és nem túl szépek.

Közhiedelemmel ellentétben nem igaz, hogy "elöl-hátul laposak".Na jó, hátul szinte mindegyikük lapos. Még akkor se gömbölyödik a faruk amikor már jócskán túlsúllyosak, akkor is hasra, karra es lábra híznak. Csípőre sosem híznak! Mellméret tekintetében viszont Kínában is előfordulnak gyakran olyan lányok akik a legbögyösebb japán modellekkel vetekednek. Példáért nem kell messzire mennem egy korábbi barátnőm kosármérete európai szabvány szerint 85DD ami egy filigrán alkatú nőnek tekintélyt parancsoló feminim külsőt kölcsönöz. A nők többsége vékony alkatú és szülés után is az marad. Bár a legifjabb generáció már nagyon rá van kattanva az amerikai gyorséttermekre, ennek ellenére a genetikai alkatukból kifolyólag sosem lesznek közeli súlykategóriában a szerte-széthízott észak-amerikai nők millióival.

A kínai lányok arca laposabb az európaiaknál de szemből nézve a kerektől a hosszúkásig változó, tekintettel arra, hogy kb. 600 millió nőről beszélünk általánosságban. Orruk általában kicsi, néha lapos néha hegyes. De sosem görbe és nagy. Az arcuk leglátványosabb eleme a szemük. Enyhen mandula vágású a legszebb, minél nagyobb annál vonzóbb. Általában nincs erős szempillájuk sem szemöldökük. Az álluk többnyire kecsesen kicsi.



Lássunk pár számomra ismerős példá(ny)t!

 A képeken: 段思思 Duan Sisi, 朝南 Chao Nan, 丽萨 Lisa, Kiko, 请 Qing, 琳琳 Lin Lin, 文帝 Wendy, 段思思 Duan Sisi, 将 Jiang, 豆 Bean, Queeny

 
 





 

 






 
 

 
 
   
 

 



Ha tetszett az oldal, csatlakozz a blog facebookos változatáshoz egy Like!-al! Hamarosan rengeteg képet találsz rajta különböző témákban. Itt a Facebook oldal 

Látogasd a kínai lányok blogot is, ahol naponta új lány képei kerülnek bemutatásra!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virágelvtárs 2010.08.19. 04:25:24

Na, megjöttem. Mondom, ne erőlködj, egy átlagmagyar a büdös életben nem fogja elhinni, hogy egy kínai nő szép lehet. Na, de ezért nem kell szomorkodni, több marad nekünk!

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2010.08.19. 10:17:02

@virágelvtárs: haha :) Persze a magyar lanyok is szepek. Masmilyenek.

wannee/mayaa/du/ yaru (törölt) 2010.08.19. 12:05:57

你好!

Véletlenül keveredtem ide, de tetszik a blogod, reklámozni fogom :)

Ami a japán lányokat illeti, a "dongaláb" (ucsimata 内股) sok esetben szándékos, mert meg vannak győződve róla, hogy az tetszik a férfiaknak-a manga vagy anime szereplők is gyakran ilyen lábbal vannak ábrázolva.

kbellfan · http://rkbc.blog.hu 2010.08.19. 16:36:59

a fekete feher kep hajas az utolso meg photoshop :P voltam Beijingben es valoban lattam szep lanyokat bar nem akkora aranyban mint mashol. peace

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2010.08.19. 23:19:20

@安徳拉希: Kinek mi a szexepil :)) Kedvenc japan "szinesznom" Hitomi Tanaka annyira jo, hogy a labaira nem is jut figyelmem :)) Van harom manga(hentai?) kep a telefonomon amik a baratnomra hajaznak, hatalmas mell, nagy szemek, karcsu test, azt hiszem ez az ideal Japanban is... szurrealizmus, a hetkoznapi noktol eltero idealista alkat. Mint egy Willendorfi venusz azsiai kivitelben. lol

Koszi az elismerest a bloggal kapcsolatban!

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2010.08.19. 23:27:29

@r0dg3cc: jo szemed van, az utolso kepen latott lanyrol van olyan kepem ami mashol keszult, nem profi, tok mashogy nez ki... egyebkent nem photoshop.. hanem jo smink... de az is rengeteget dob rajta...

laopan 2010.11.12. 17:31:34

"thai, maláj, indonéz es vietnami lanyokban van egy erosen azsiai jelleg"

Hö? Miért, a kínaiakban nincs? Az általad említett mandulaszem pl. pont ilyen ázsiai jelleg.Vagy hogy érted?

Szerintem speciel a vietnami lányok a legszebbek egész Kelet- és Délkelet-Ázsiában, de hát ízlés dolga. Sokkal formásabbak a kínaiaknál (akik igenis laposak!), bár igaz, hogy alacsonyabbak is.

Kantoni büféssel még nem találkoztam Magyarországon, fujianivel, zhejiangival annál többször. De ha tudsz olyan büfét vagy éttermet Budapesten, ahol echte kantoni a kaja, akkor írd meg, szívesen kipróbálnám.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2010.11.17. 06:16:07

@laopan: az arc aranyai, nekem sokkal europidnak tunnek mint mas azsiai nok eseteben. Persze ez szubjektiv.

Nem tudok jo kinai ettermet Budapesten :) Ot eve nem voltam otthon. Latom te is kepben vagy az azsiai noket illetoen :)

l.e.v.a.n.d.e.r 2010.12.27. 19:36:11

Az utolsó lány egyáltalán nem rendelkezik ázsiai vonásokkal... Tuti, hogy keverék...

Amúgy a 2. és 5. a legszebbek szerintem. :)

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2010.12.27. 19:58:23

@l.e.v.a.n.d.e.r: Az utolso lany kevereke a sajat kinai vonasainak es a nyugati sminknek :DD A masodik lany 21 eves diak az otodik pedig 35 es zeneszerzo, zongorista.

l.e.v.a.n.d.e.r 2010.12.28. 12:05:12

35 éves? :-O A 2. képén egy tízest lazán letagadhat.

Amúgy helló, véletlenül kerültem ide. :D

rotfl · http://kigondoltam.blog.hu 2010.12.29. 22:42:10

Tulajdonképpen 2-3 malacabbképű (elnézést) kivételével mind gyönyörű.

porsé 2011.01.04. 22:40:47

600M-ból sok minden kijön olimpiai érmek, szép nők, de azért arány az ami nagyon nem mindegy.
Ezek alapján hogy lehet hogy nem láttál annyi nagyon dagadt nőt mint amennyi szépet? -Ez itthon is így van, és minden más terepen is, csak a szép nők vevődnek észre.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2011.01.05. 00:47:03

@porsé: Annyi a kulonbseg, hogy az eletstilusuk, a kornyezet, a genetika es a taplalkozasi szokasok masok. Ha veszek (vettem) egy mintat 1000 nobol egy forgalmas eszak-amerikai bevasarlo kozpontba igyekvo tomegbol, az ott megjeleno nok kozul legalabb 950 lesz elhizott, azon belul 6-700 eroteljesen elhizott. Magyarorszagon mondjuk 1000-bol latsz 700 elhizott not abbol kb. 3-400 mar egeszsegtelenul ehizottat es Kinaban 1000-bol max. 100-200 elhizottat es csak max. 10-50 durvan elhizottat. Persze ezek csak megkozelitoleg pontos szamok, de mindenkeppen van ekkora aranybeli elteres kozottuk.

Hogy a genetika nem minden az is jol mutatja, hogy ha az Allamokban elo azsiai noket nezzuk akkor mar sokkal tobb koverkes, elhizott lanyt latunk, ami az ottani rossz taplalkozasi szokasok es a kevesebb mozgas okoz.

Amig Kinaban (ahogy a 70-es, 80-as evek Magyarorszagan) a lanyok tobbsege nem autoval jar, sok energiaszegeny etelt eszik (vagyis nem eszik energia bomba - zsirdus gyorsettermi eteleket) es nem csak ulo munkat vegez, addig ez a kulonbseg fennmarad.

A curvy, dagi lanyok is "eszrevevodnek", mert szeretem rajtuk (is) legeltetni a szemem :) Bar a kinai dagadt lanyok, akiket tenyleg ritkan latok, formatlanok es aranytalanok. Igyekszem objektiven allni a kerdeshez tovabbra is :) Koszi a kommentet.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2011.01.05. 02:07:45

Minden tiszteletem es rajongasom a magyar lanyoke, de a velemenyem szerint az alabbi tenyezok erosen lerontottak a kullemuket (es belso ertekeiket) az elmult ket evtizedben:

Mivel az elmult husz evben lezullesztettek az iskolai es versenyszeru sport eletet igy (1.) testuk nem annyira csinos mint korabban volt meg ha vekony is (formatlan test, oszlop szeru labak, csontos vallak, izmok hianya, vagy elhizottak, koverek) raadasul legtobbjuk (2.) rakkattant a gyorettermek muanyag kajaira (zsiros arcbor, narancsbor, lottyedt kotoszovet) es valoszinuleg sokkal tobben is (3.) dohanyoznak a lanyok kozott mert, hogy az meno (rancos, kiszardt arcbor, kezek, alacsonyabb termet, logo rugalmattlan mellek) sokkal (4.) tobbet ucsorognek, pl. elterjedt irodai munkak, szamitogepet bujjak naphosszat, facebookolnak, meg chatelnek (gornyedt tartas, gerincferdules, mozgashiany, szemkarosodas-szemuveg) felulnek a kulonbozo ostoba divatoknak es (5.) kiszedetik az egyebkent csinos szemoldokuket; bohoc arcot csinalnak, (6.) agyon szolariumozzak es napoztatjak a boruket (teli lesznek barna anyajegyekkel es hamar rancos lesz a boruk) (7.) platinaszokere festetik a hajukat (szethidrogenezett, toredezo, elvekonyodott, kiszaradt haj) keptelenek egyeniseg vagy egyedi fazon kialakitasan (sajat hajszin?) frusztraltan onertekelesi zavaroktol hajtva (8.)szilikon labdakat ultetnek a testukbe es ronda szajfeltoltest csinalnak (termeszetellenes latvany, erzeketlen ajkak) a divatot kovetve (9.) szuk orru cipokbe eroltetik a labukat, majd nyitott eleju cipokben, szandalokban mutogatjak a kalapacsujjaikat es a butykeiket, (10.) allandoan mukormot viselnek (gyenge sajat kormok). Belso erteiket erinto valtozasok; (11.) kevesebbet olvasnak, kevesbe muveltek es ertelmetlen musorokat neznek - kozvetve a magyar mainstream media elprostitualodott borzalmas szinvonala miatt (is) (12.) szegenyesen beszelnek es gondolkoznak (legtobbjuk szokincse leszukult igy-ezesre, figyuzasra, nemmondod-ozasra stb.) (13.) gyakrabban karomkodnak, (14.) Illetlenek es neveletlenek az etikettrol fogalmuk sincs (azt tartjak uriembernek aki elore engedi oket az etterem bejaratanal) (15.) szuleikkel, nagyszuleikkel szemben erzeketlenek, kevesbe csaladcentrikusak. (16.) Szocialis kapcsolataikban felszinesek, egocentrikusak (17.) erkolcsi es moralis ertekrendszeruk elkorcsosult, (18.) turelmetlenebbek (19) arrogansabbak (20) hutlenebbek.
Azonban, hogy peldaul fokozottabban anyagiasak lennenek, nem hiszem, mert erre az osi letfenntartasi osztonre a korok vagy rendszerek nem sok hatassal vannak. Valaki az masok nem azok. Ez igy van az azsiai noknel is.

Tovabbi otletek pro kontra?

Ailaoshi · http://miraculousmandarin.weebly.com/ 2011.01.05. 05:21:59

Én tíz éve jártam arrafelé, akkor is voltak szép lányok, csak köpködtek. Remélem, azóta leszoktak róla.
A fenti általánosításokkal nem teljesen értek egyet (nem csak azért mert magyar nő vagyok, és szerencsére totál nem jellemző rám a felsorolás), hanem mert az ázsiai lányok sem annyira fenékig tejfel (de szép mondat lett!)
Mert az lehet, hogy a magyarok nem mozognak, de az ázsiaiak még annyit se, hacsak nem muszáj. Lehet hogy Kína más, de itt Tajvanon a legminimálisabb izomzat is nőietlen, a nekünk formás vádlitól rettegnek (úgy hívják "retekláb"), még plasztikai műtét is van az eltüntetésére, hogy a lábszár "szép" egyenes legyen. Viszont divatba jöttek az egyéb plasztikai műtétek is, mellnagyobbítás, szemnagyobbítás, stb. Sok amúgy csinos fiatal lány katasztrofálisan mozog, mert senki nem mondta neki, hogy húzza ki magát, meg ne csoszogjon, a csini magassarkúban meg abszolút nem tudnak járni. Sok a lúdtalpas az állandó papucsviseléstől (nesze neked szép lábfej)
Ja igen, és anyagiasság totálisan jelen van, bankkártyával remekül lehet csajozni, és ha egy férj elveszti a munkáját és becsődöl, akkor anyuci teljes nyugalommal otthagyja gyerekestül(!!!), és keres egy "megbízhatóbb" hátteret. És ezt mindenki megérti és elfogadja.
De hogy ne csak ekézzek, tényleg vannak nagyon szép lányok is, csak arra akartam rámutatni, hogy itt sem mindenki az, sőt.
Ami egyértelműen "mellettük" szól a nyugati férfiember szempontjából az az, hogy odavannak a külföldiekért, és ha egy fehér pasi elmegy egy klubba, akkor bizony válogathat a lelkes jelentkezőkből. Kalandnak nagyszerű, de az alapján amit látok, a hosszabtávú kapcsolatokban sok a nehézség, és bizony kevés működik jól, mert a kulturális háttér nagyon különböző.
Bocs, hogy hosszú voltam, és üdv Taipeiből!:)

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2011.01.05. 10:11:40

@kuanyin: elfogadom az ervelesed, de az anyaorszag az a resze; Tajvan - Kinaval ellentetben regota megfertozodott a nyugati kultura gyengesegeitol. Bizonyos dolgok itt is teret nyernek. A csoszogast en is utalom, kopkodo not evek alatt egyszer sem lattam. Viszont itt meg jelen van a szocializmus oroksege a sportban es a sok mozgasban, testgyakorlasban, ez a fiataloktol egeszen a nagyon idos emberekig mukodik. A plasztikazas itt nem divat, ugy tudom ebben messze magasan a del-koreaiak vezetik a kornyekbeli rangsort. Ezek szerint a tajvani csajok benabbak :)

Mint mondtam anyagiassag vilagjelenseg, a torzsi kulturaktol, Azsian at a nyugati kulturakig mindehol a nok a biztonsagot nyujto ferfit favorizaljak. Hja es Pekingben nem nagy szam fehernek lenni, legalabb olyan verseny van mint hazai vizeken, de ez engem csoppet sem hatraltat :)) Koszi, hogy megosztottad.

Hozzá Szóló 2011.01.27. 10:11:06

A legszebb lány, akit Ázsiából valaha filmvásznon láttam, az Oldboy c. film főhősének a lánya. Ajánlom a figyelmetekbe :)

Happy Face 2011.01.28. 22:21:27

THe best a 7kepen levo lany, nekem az tipikus idealias azsia, nyakigszereembe esem tipus:P Amugy en sokmindenben igazat adok en sajna nem Azsiaban elek de majden es elakarok oda jutnI:P VAncouverben is sok aformas poosi de annyira azert nem kozvetlenek ,mondjuk en ivel kicsit tok fozni par rajogot szereztem magamnak de ha cer szimpi vagy nekik akkor mar sinen is vagy szal elvezet volt 1kicsit olvasni szal mandullaszem forever:P

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.01.29. 17:18:24

Egyik képen sem látható a lányok lába. Miért is???

Alfagumi · www.aabroncs.hu 2011.01.30. 11:30:31

Az utolsó és mer csak:-)))

ged 2011.03.28. 09:20:32

Baszod, kétmillllijárd kínyaiból legyen már pár szép is!!!!! Nem nagy teljesítmény:D

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2011.03.30. 10:23:19

@nickita: túl sok pornó ráment az agyadra :))

nickita 2011.03.30. 10:27:32

@Chaoyang:
na jó, arik, csak vicceltem :)

ezabloghunickmarfoglalt 2011.03.30. 16:38:08

en asszem mar sosem fogom megerteni, mit esznek az europai ferfiak az azsiai nokon. mar kulsoleg... mert persze az nagyon vonzo, hogy ejjel kettokor felkelnek kimosni kivasalni a zoknidat, ha addig esetleg elfelejtettek.

van egy elmeletem miszerint azok a ferfiak akik a kulonosen lapos azsiai noket szeretik, tulajdonkeppen latens buzik. a nagy szemu kontaklencse persze sokat dob rajtuk, kulonosen ha valaki miki mouse-t amugy is szexualisan vonzonak tartja.

sanche · http://elakadasjelzo.blog.hu/ 2011.04.09. 10:48:43

@ezabloghunickmarfoglalt:
Szerintem vicces akartál lenni, de inkább csak nagy butaságot írtál.

Elég siralmas, ha neked csak a nagy duda teszi nővé a nőt.. Asszem Freud pont rád mondaná, hogy látens meleg vagy.. "a túlzó reakció a társadalom megtévesztésére"
Amúgy csak hiedelem, hogy az ázsiai nőknek annyival kisebb lenne a mellük. A vékonyabb lányoknak, itt is kicsi 90%ban. És ha nem csorogna rájuk a nyálad, objektíven meg tudnád nézni a 19 éves kiscsajok mellét, akkor még deszkának is neveznéd őket.

Kyria 2015.02.04. 17:39:41

@Chaoyang: Olvastam, hogy pár éve egyáltalán nem jártál Magyarországon, de sajnos a felsoroltak még női szemmel is igazak. Bár a szolárium, illetve a platinaszőke már nem akkora divat, a műételeket áruló egységeket én mindig tele látom akár a plaza-kban, akár bármelyik körúton, a TV-k műsora meg egyszerűen minősíthetetlenül tragikus színvonalú. Ha fiatal lányokat hallok a tömegközlekedési eszközökön társalogni, igen nagy arányban elképedve gondolok arra, hogy vajon milyen világvégi tanyán nőhetett fel "szegényke", mert a stílusa, a modora, a hangereje egyformán siralmas. Katasztrofálisnak tartom, hogy ma, amikor aztán igazán lehetne művelődni, olyan elenyésző az igény rá, hogy még sokszoros nagyításban is alig látszik (kiállításokon, tárlatokon alig lézengünk, a színházakban a szereplők közötti kommunikációban az üvöltözés dívik, az Operában is az újszerű rendezés a módi (ami nem önmagában baj, láttam én már Rigoletto-t maffia környezetbe helyezve és szuper volt, viszont amikor érezhetően nincs se eleje, se veleje, se funkciója az újszerűségnek, az már gond), a könyvtárakban a nyugdíjasokon és a diákokon kívül szinte senkit nem látni, egy normálisabb, mondanivalóval is rendelkező filmnél pedig előfordult már, hogy mi ketten voltunk a Kedvesemmel csak a moziban. A félreértések elkerülése végett, persze kivételek mindig vannak - csak sajnos megítélésem szerint túl kevesen.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2015.02.09. 12:49:10

@Kyria: Köszönöm a hasznos visszaigazolásodat! Az a baj, hogy ezen a szabados és elfajult helyzeten csak drasztikus társadalmi változások segíthetnének... Amilyen a háború utáni emberekre volt jellemző, öröm a legkissebb dolgokért, nagyobb és minőségi kontrol az emberek élete felett ... Ami nem diktatúrát hanem erőteljesebb tájékoztatát és nem mutyizó politikusokat hanem igazi törzsfőnőköket vagy valami Jedi tanácsot kívánna. Valahogy a szocializmus akkori pozitív elemeit kellene visszahozni annak a kornak a negatív melléktermékei nélkül?! Kínában élni olyan mint anno Magyarországon csak sokkal nagyobb egyéni szabadság van.
süti beállítások módosítása