Egy nap van hátra

2008.08.07. 06:51

Holnap pentek az olimpia kezdetenek napja. 8 honapja elek itt, azota varom ezt a pillanatot. 35 fok van most is, csak ugy mint az elmult masfel honapban minden nap allando 30 fok feletti homerseklet. Jo hir a sportoloknak, hogy innentol kezdve enyhulni fog az idojaras. A vizilabda es noi kezilabda meccseken lelkes szurkolora szamithattok szemelyemben :)

Igerem szerzek magyar karaktereket, de ezt a laptopot itt vettem - ami egy kulon bejegyzest is erdemel (Olimpia utan visszaterek ra)

Egyebkent meg udvozlok mindenkit a fedelzeten, megkezdjuk emelkedesunket, kerjuk kapcsoljak be a biztonsag illuziojat kelto oveket, hamarosan megkezdjuk a frissitok es tudatszukitok (-tagitok) felszolgalasat.



Ime egy alkalmazas a (meg) kevesse ismert Facebookrol, ami az orszagokat es varosokat mutatja ahol eddig jartam. Egyébként nagyon jo es hasznos szocialis weblap, hasonlo cellal jott letre par eve mint az iwi, csak eppen jol nez ki es attekintheto. Idovel remelem magyarok is lesznek rajta. Tavaly regisztraltam, hogy uj barátokra talaljak itt Pekingben. Szerencsere sok kinai lany van fent es senkit nem zavar ha ismeretlenul megjelolom baratnak. (Handsome foreigner rulez :) 


Kedvenc városok listája

Kattints az ismertetőkért!


  1. Budapest, Hungary
  2. Zurich, Switzerland
  3. Nijmegen, The Netherlands
  4. Prague, Czech Republic
  5. Beijing, China
  6. San Francisco, CA, USA
  7. Port Carling, Ontario, Canada
  8. Dusseldorf, Germany
  9. Rhodes Town, Greece
  10. Vienna, Austria
  11. Cannes, France
  12. Toronto, Ontario, Canada
  13. Shanghai, China
  14. Amsterdam, The Netherlands
  15. Monte-Carlo, Monaco

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása